La Fundació Alcampo dona suport a la Fundació Gavina en el projecte Cuinem Salut 🍴

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

La Fundació Alcampo ha realitzat una donació de 24.000 euros per donar suport al projecte Cuinem Salut de la Fundació Gavina de Barcelona. Aquest projecte té com a objectiu promoure una bona alimentació en la infància, la joventut i les famílies en risc d'exclusió.

Cuinem Salut ofereix un espai educatiu on els participants poden adquirir coneixements i habilitats culinàries, fomentant la cuina amb menys recursos i aprofitant al màxim els aliments. A més, es busca reforçar els vincles familiars i socials.

El projecte inclou xerrades i tallers sobre alimentació saludable i sostenible, cuina d'aprofitament i elaboració de receptes, entre altres activitats. S'espera comptar amb la participació dels empleats de l'hipermercat Alcampo de Sant Adrià de Besòs com a voluntaris, impartint tallers sobre la importància del consum d'aliments frescos a la dieta, com ara fruites, verdures i peix.

La Fundació Alcampo té com a propòsit afavorir l'accés a una alimentació saludable i accessible per a tothom, especialment per a aquells que més ho necessiten. Les seves accions se centren en sensibilitzar i prevenir sobre els riscos d'una alimentació desequilibrada, reforçar els vincles amb la societat a través de experiències compartides i facilitar l'adquisició de coneixements sobre una alimentació saludable i equilibrada.

Amb aquesta col·laboració entre la Fundació Alcampo i la Fundació Gavina, es busca promoure una alimentació conscient i donar suport a aquells que es troben en situació de vulnerabilitat. #JuntsEnsAlimentemBé

Fundació Alcampo i Fundació Gavina

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
2 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.