La Fundació Alcampo dona suport a la Fundació Gavina en el projecte Cuinem Salut 🍴

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

La Fundació Alcampo ha realitzat una donació de 24.000 euros per donar suport al projecte Cuinem Salut de la Fundació Gavina de Barcelona. Aquest projecte té com a objectiu promoure una bona alimentació en la infància, la joventut i les famílies en risc d'exclusió.

Cuinem Salut ofereix un espai educatiu on els participants poden adquirir coneixements i habilitats culinàries, fomentant la cuina amb menys recursos i aprofitant al màxim els aliments. A més, es busca reforçar els vincles familiars i socials.

El projecte inclou xerrades i tallers sobre alimentació saludable i sostenible, cuina d'aprofitament i elaboració de receptes, entre altres activitats. S'espera comptar amb la participació dels empleats de l'hipermercat Alcampo de Sant Adrià de Besòs com a voluntaris, impartint tallers sobre la importància del consum d'aliments frescos a la dieta, com ara fruites, verdures i peix.

La Fundació Alcampo té com a propòsit afavorir l'accés a una alimentació saludable i accessible per a tothom, especialment per a aquells que més ho necessiten. Les seves accions se centren en sensibilitzar i prevenir sobre els riscos d'una alimentació desequilibrada, reforçar els vincles amb la societat a través de experiències compartides i facilitar l'adquisició de coneixements sobre una alimentació saludable i equilibrada.

Amb aquesta col·laboració entre la Fundació Alcampo i la Fundació Gavina, es busca promoure una alimentació conscient i donar suport a aquells que es troben en situació de vulnerabilitat. #JuntsEnsAlimentemBé

Fundació Alcampo i Fundació Gavina

Més notícies

Reis mags, Generositat, Així es fa la màgia, nadal

👑👑👑 Els Reis Mags al Gavina

Fotografia infants amb els reis Mags
Informe pisa 2022, suport educatiu

Reduïm l’escletxa en l’equitat educativa

Reforç educatiu

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

CAPTCHA
6 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.