La Fundació Alcampo dona suport a la Fundació Gavina en el projecte Cuinem Salut 🍴

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

La Fundació Alcampo ha realitzat una donació de 24.000 euros per donar suport al projecte Cuinem Salut de la Fundació Gavina de Barcelona. Aquest projecte té com a objectiu promoure una bona alimentació en la infància, la joventut i les famílies en risc d'exclusió.

Cuinem Salut ofereix un espai educatiu on els participants poden adquirir coneixements i habilitats culinàries, fomentant la cuina amb menys recursos i aprofitant al màxim els aliments. A més, es busca reforçar els vincles familiars i socials.

El projecte inclou xerrades i tallers sobre alimentació saludable i sostenible, cuina d'aprofitament i elaboració de receptes, entre altres activitats. S'espera comptar amb la participació dels empleats de l'hipermercat Alcampo de Sant Adrià de Besòs com a voluntaris, impartint tallers sobre la importància del consum d'aliments frescos a la dieta, com ara fruites, verdures i peix.

La Fundació Alcampo té com a propòsit afavorir l'accés a una alimentació saludable i accessible per a tothom, especialment per a aquells que més ho necessiten. Les seves accions se centren en sensibilitzar i prevenir sobre els riscos d'una alimentació desequilibrada, reforçar els vincles amb la societat a través de experiències compartides i facilitar l'adquisició de coneixements sobre una alimentació saludable i equilibrada.

Amb aquesta col·laboració entre la Fundació Alcampo i la Fundació Gavina, es busca promoure una alimentació conscient i donar suport a aquells que es troben en situació de vulnerabilitat. #JuntsEnsAlimentemBé

Fundació Alcampo i Fundació Gavina

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

CAPTCHA
1 + 12 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.