Frisbee amb valors

En Nadim és un dels 40 joves que viuen al Raval i participa a l’Espai Jove de la Fundació Gavina. Des que es va unir a la fundació, quan tenia 9 anys, ha vist que el poder de l'educació pot canviar vides. Ell mateix ha experimentat el seu impacte transformador. Però també és conscient de les barreres que molts dels seus companys enfronten per continuar els estudis. Aquest estiu vol batre un rècord aparentment impossible: que tots els seus companys de la fundació tinguin l'oportunitat de rebre una beca per continuar estudiant el proper curs.

Vull donar impuls

Nadim

Amb el teu impuls podem aconseguir
que el Nizar, la Salma, el Nadim i el Manuel
volin cap a un futur ple d’oportunitats.


Pots donar impuls als i les joves de Gavina de diferents maneres.
Tria la que millor va amb tu.

Frsibee amb valors de Gavina

Aconsegueix el teu frisbee amb valors

Regala als teus i teves alumnes, equip o neboda un frisbee dissenyat per els i les joves de la fundació. Organitza una activitat teambuilding a la teva empresa o una lliga a la teva escola.

Impuls Espai Jove Gavina

Dona impuls a l’Espai Jove

La teva aportació ajudarà a donar als i les joves de Gavina la oportunitat de continuar estudiant i conseguir les competències, les habilitats i els valors necessaris per fer front a la vida adulta, amb maduresa, responsabilitat i autonomia.

Voluntariat Gavina

Voluntariat corporatiu

Amb la teva implicació i solidaritat pots contribuir als projectes de la Fundació Gavina de moltes maneres i aconseguir un impacte positiu a la nostra societat: compartir el teu coneixament i experiència amb xerrades i formacions, reforç educatiu etc.

 

Ajuda’ns a fer difusió de la campanya des de les vostres xarxes socials.
Compartiu etiquetant a @fundjsgavina
#FrisbeeAmbValors #DonarImpulsIVolar

 

L’Espai Jove és un espai educatiu dirigit a joves de 16 a 25 anys que, a través d’experiències vitals enriquidores i positives, impulsades pels mateixos joves i amb l'acompanyament de l'equip de Gavina, ajuda a desenvolupar les seves competències, habilitats i els valors per a fer front a la vida adulta, amb maduresa, responsabilitat i autonomia.

Per l’Espai Jove cada tarda passen nois i noies que que estan a diverses etapes formatives (cicles formatius, batxillerat i universitat) i somien amb un futur millor que el que, segurament, han tingut les seves famílies. Venen a la Fundació Gavina amb la il·lusió d’estudiar, fer els deures i compartir amb altres joves del barri.

grafic 1

 

icona

Educació i protecció

El 95,8% de joves sostenen o mantenen els processos formatius.

grafic 02

 

icona

Acció comunitària

El 50% es comprometen amb la transformació del barri i de la infancia, participant en l’organització d’activitats per als més petits de la Fundació Gavina.

grafic 3

 

icona

Salut i Benestar emocional

El 80% dels participants adquireixen competencies de creixement  i autoestima i estableixen una relació positiva amb ells mateixos, amb els altres i amb la seva vida.

col

Espai Jove

Hi participen 40 persones.

col

Beques

16 joves reben beques per front a despeses de matrícula, llibres, material informàtic, material escolar i esportiu, transport, activitats, cursos i sortides i altres elements bàsics per a continuar estudiant.

col

Lleure educatiu

75 activitats relacionades amb el lleure educatiu: escalada, tallers de cuina saludable, gimnàs, casal (d'hivern, primavera i estiu...), sopar final de Nadal o estades a la casa de colònies de Planoles amb sortides a la muntanya.

col

Acció comunitària

Participació comunitarà amb altres entitats del barri del Raval a través de diferents activitats: Nit de Reis, 8M, Sant Jordi, túnel del terror o festa final de curs.

Altres formes de donar impuls

També pots fer un donatiu i escollir a quin projecte va dirigit.

Sortida Gavina

Donar impuls de 20€

Un/a jove podrà realitzar aquest estiu una sortida lúdica o cultural a la setmana.

Sostenir estudis Gavina

Donar impuls de 50€

Un/a jove podrà rebre acompanyament i reforç per sostenir els seus estudis durant una setmana.

Casal d'estiu Gavina

Donar impuls de 125€

Un/a jove podrà participar d’una setmana de casal.

Reforç estudi Gavina

Donar impuls de 200€

Un/a jove podrà accedir a l’acompanyament de benestar i suport emocional durant un mes.

Desgrava't fins al 80% al donar impuls
als i les joves de Gavina

Més info aquí

Compromesos amb els Objectius de
Desenvolupament Sostenible (ODS)

ODS