Lleure en família
Planoles
Estiu 2023
Vacances en família

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Aquest estiu, 13 famílies i un total de 45 persones d'entre 5 mesos i 69 anys han participat del projecte Lleure en Família. Un projecte que ofereix a les famílies de la Fundació l'oportunitat d'un espai en el qual compartir amb els seus fills i filles un temps de respir i de reducció de l'estrès emocional i psíquic, i gaudir d'uns dies de convivència en un entorn natural.

Les convivències s'han realitzat a la casa de Planoles, i han pujat, en dues tandes. És un goig veure com les mares, en la seva majoria, participen dels jocs de nit, van a la piscina, al riu i fan tallers amb els seus fills/es malgrat que estiguin cansades. 

La barreja de nacionalitats també ha estat molt interessant: Índia, Hondures, Filipines, Bolívia, Equador, Marroc, Pakistan Bangladesh... una varietat cultural molt amplia unides per les ganes de descansar i gaudir d'uns dies de vacances amb els seus fills/es.

Han estat uns dies espectaculars, hem pogut fer moltíssimes activitats, jocs de nit, pintar tovallons pels cuiners/es de la "Gran nit solidària del Liceu", pintar samarretes i mirar els estels a la muntanya.

Ha permès a les famílies tenir un espai de respir i oblidar-se de les dificultats del dia a dia.

Fotografia Lleure en família Fundació Gavina

Més notícies

Reis mags, Generositat, Així es fa la màgia, nadal

👑👑👑 Els Reis Mags al Gavina

Fotografia infants amb els reis Mags
Informe pisa 2022, suport educatiu

Reduïm l’escletxa en l’equitat educativa

Reforç educatiu

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

CAPTCHA
1 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.