Lleure en família
Planoles
Estiu 2023
Vacances en família

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Aquest estiu, 13 famílies i un total de 45 persones d'entre 5 mesos i 69 anys han participat del projecte Lleure en Família. Un projecte que ofereix a les famílies de la Fundació l'oportunitat d'un espai en el qual compartir amb els seus fills i filles un temps de respir i de reducció de l'estrès emocional i psíquic, i gaudir d'uns dies de convivència en un entorn natural.

Les convivències s'han realitzat a la casa de Planoles, i han pujat, en dues tandes. És un goig veure com les mares, en la seva majoria, participen dels jocs de nit, van a la piscina, al riu i fan tallers amb els seus fills/es malgrat que estiguin cansades. 

La barreja de nacionalitats també ha estat molt interessant: Índia, Hondures, Filipines, Bolívia, Equador, Marroc, Pakistan Bangladesh... una varietat cultural molt amplia unides per les ganes de descansar i gaudir d'uns dies de vacances amb els seus fills/es.

Han estat uns dies espectaculars, hem pogut fer moltíssimes activitats, jocs de nit, pintar tovallons pels cuiners/es de la "Gran nit solidària del Liceu", pintar samarretes i mirar els estels a la muntanya.

Ha permès a les famílies tenir un espai de respir i oblidar-se de les dificultats del dia a dia.

Fotografia Lleure en família Fundació Gavina

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
9 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.