criança
famílies
Sobre el projecte de criança

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

La criança positiva consisteix en educar els infants amb respecte, fet que implica veure els petits com a éssers humans autònoms amb drets.

Es basa en la mirada des de les capacitats i punts forts dels infants, i el treball de les dificultats des d’un acompanyament emocional. És important que les mares i pares tinguin un bon autoconeixement sobre les seves pròpies emocions, per tal de poder educar els infants i poder posicionar-se per tal de donar suport en la gestió emocional.

La criança dels infants ha de sorgir des d’una bona nutrició emocional; comunicació, respecte, empatia, sense oblidar establir normes i límits per adquirir uns bons hàbits que afavoreixin la salut emocional-relacions dels infants.

En aquest context a la Fundació Gavina hem engegat el projecte de Criança Positiva en el que hem realitzat els següents 4 tallers: 

Hàbits i normes: Establint fonaments essencials per al creixement saludable dels nostres petits.

Límits i respostes educatives: Navegant amb amor i claredat per establir límits beneficiosos.

Com ens comuniquem amb els nostres fills/es: Descobrint l'art de la comunicació efectiva i la comprensió mútua.

Connexió emocional: Creant vincles profunds i significatius amb els nostres fills/es per fomentar un entorn emocionalment enriquidor.

 

Moltes gràcies a totes les famílies que hi participeu!

fotografia famílies Gavina criança

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
4 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.