Informe pisa 2022
suport educatiu
Reduïm l’escletxa en l’equitat educativa

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El darrer informe sobre el nivell educatiu, (prova PISA 2022), fa saltar les alarmes a Catalunya en comprovar que els/les alumnes catalans/es treuen els pitjors resultats de la història.

Si llegim l’informe en clau d’equitat educativa es desprèn que els/les alumnes amb menys recursos tenen fins a sis vegades més probabilitats de repetir curs que els seus companys/es amb un major nivell socioeconòmic. Save the Children ha publicat un estudi, en col·laboració amb Esade en el qual adverteixen sobre com les desigualtats afecten l’aprenentatge.

A la Fundació Gavina ens unim al repte de disminuir les diferències en el rendiment i els resultats entre els/les alumnes socioeconòmicament més desfavorits/des. Ho fem a través del suport educatiu als infants, adolescents i joves que acompanyem, per tal que els més menuts adquireixin els aprenentatges bàsics, els més grans continuïn els estudis postobligatoris i les famílies rebin l’orientació i acompanyament per involucrar-se en l’educació dels seus fills i filles.

Reforç educatiu

Més notícies

Reis mags, Generositat, Així es fa la màgia, nadal

👑👑👑 Els Reis Mags al Gavina

Fotografia infants amb els reis Mags
criança, famílies

Sobre el projecte de criança

fotografia famílies Gavina criança

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

CAPTCHA
5 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.