L’esport com a eina d’inclusió social

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
25/03/2022

Ahir dijous 24 de març, la Fundació Gavina va participar a la jornada "L'esport com a eina d'inclusió social", organitzada per la Fundació Barça i Diplocat.

En aquesta jornada, entre d'altres ponents, va participar Lilian Thuram, exjugador del Barça, explicant el treball de la seva Fundació per tal de desfer els prejudicis racistes a l'esport; o l’Àlex Roca, esportista i ambaixador del FC Barcelona, que va explicar com l'esport ha esdevingut una eina de superació per a una persona com ell qui pateix una paràlisis cerebral; tancant la jornada la consellera d'Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Victòria Alsina.

A la Fundació Gavina apostem fermament per l'esport com una eina d'inclusió social, de vivència de valors i de recerca d’oportunitats dels infants que atenem al barri del Raval, i ho desenvolupem a través del nostre projecte "Gavina fa esport": tal i com es va transmetre a la jornada celebrada per la Fundació Barça, creiem que “l’esport és una eina màgica i poderosa per transformar la vida dels infants i joves més vulnerables”.

#SportInclusion #FundacioGavina #PuzleGavina #GavinaFaEsport

Jornades Fundació Barça

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

3 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.