Gramona
solidaritat
Gràcies Xavier per tants anys de suport

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Xavier, hem vist materialitzar la teva solidaritat al Gavina de manera creativa. Amb un tarannà inconformista, innovador i apassionat vas irompre a casa nostra i hem viscut, amb complicitat, la identificació que tenies amb el testimoni de teva la mare, Núria Sande, com a voluntària del Gavina.


Vas entusiasmar els artistes Canogar, Cuixart, Guinovart, Ràfols-Casamada i Broto perquè donessin originalitat i color a les ampolles Gramona i així aconseguir beneficis en favor dels infants de la nostra entitat.

Vas voler conèixer l’ànima “Gavinera” per a ser embaixador arreu de la nostra causa i ens vas emocionar amb el teu testimoni en motiu del nostre 40è aniversari.

Vas patrocinar esdeveniments i campanyes solidàries difonent la tasca de l’entitat per sumar amics i amigues còmplices del Gavina i crear noves sinergies.

Vas voler compartir el teu projecte obrint els camps de vinya i la granja biodinàmica de Gramona als infants i famílies de la Fundació.

Xavier, el teu entusiasme, compromís i determinació, com a empresari solidari, ens esperona a seguir lluitant cada dia per aconseguir aliances per tal que els infants socialment vulnerables puguin volar tant alt com desitgin.

Xavier Gramona

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
4 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.