Apropa cultura
Cultura
Els Gavines volem amb la cultura

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El paper de la cultura

La cultura exerceix un paper fonamental en la vida de les persones. Més enllà de la satisfacció personal, la cultura és una eina poderosa d’empoderament. A través de la música, l’art, el teatre, la literatura i altres formes d’expressió cultural, es poden trobar vies per reconstruir l’autoestima, adquirir noves habilitats, establir connexions socials i en última instància, millorar la qualitat de vida.

Dues activitats culturals del darrer mes

Visita a la Sagrada Família de Gaudí

L’activitat Tries-tu està pensada per a què entre tot el grup de nens i nenes, mitjançant assemblees periòdiques, proposin aquelles activitats que els agradaria fer, per ser més “grans i responsables”. Cada 15 dies es realitza una sortida cultural, a través de l’Apropa Cultura.

A aquestes sortides les anomenem “Atrapacultura”. Els infants fan propostes quinzenals que amb consens anem programant. Es tracta d’eixamplar mires i permetre experimentar i accedir a activitats culturals.

Visita al Zoo de Barcelona

L’eix fonamental de treball amb les famílies de la Fundació Gavina posa el punt de mira a les activitats compartides dels infants amb els seus progenitors. Hem iniciat el curs amb la visita al Zoo de Barcelona, sortida que ha permès compartir lleure en família i entre famílies d’orígens diversos.

 

La Fundació Gavina visita el Zoo de Barcelona

Més notícies

campanya Nadal, com col·laborar, puzle Gavina

Així es fa la màgia: campanya de Nadal 2023

infants de la Fundació Gavina
cuinem salut, Fundació Gavina

Inicia Cuinem Salut!

Cuinem salut
Gran Nit Solidària al Liceu, solidaritat, Liceu

Tot un èxit: Gran Nit Solidària al Liceu

A punt per sopar a la Gran nit solidària al Liceu

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

CAPTCHA
4 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.