cuinem salut
Premis Kellog's
FESBAL
🥇 El projecte "Cuinem salut" ha estat premiat

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El projecte "Cuinem salut" ha estat premiat en la III convocatòria de Premis Kellogg´s - Federació Espanyola de Bancs de Aliments (FESBAL).

El projecte ofereix un espai educatiu i d'adquisició de coneixements i destreses culinàries per fomentar que infants i famílies aprenguin a cuinar gastant menys energia, que aprofitin els aliments procedents de les ajudes socials i a més estableixin vincles familiars i socials.

Cuinem Salut

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
2 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.