8M
Dia de la Dona
El 8M a Gavina

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Per commemorar el Dia de la Dona hem fet un mural amb els infants i un concurs de dibuixos amb adolescents, joves i famílies de Gavina.

Desde la Fundació seguim denunciant les desigualtats i treballem per capgirar-les. És fonamental garantir un entorn segur on els infants puguin créixer i desenvolupar-se lliurement, independentment del seu origen, identitat de gènere o capacitats.

Avançar cap a una societat més inclusiva significa respectar i valorar la diversitat. Com a societat, tenim la responsabilitat de treballar conjuntament per aconseguir un futur on es garanteixin els drets dels infants, l’educació i la igualtat d’oportunitats.

Actualment aquesta data contribueix a sensibilitzar la població entorn les desigualtats de gènere encara existents, reivindicar canvis més efectius i reconèixer les aportacions de les dones d’arreu del món en els diferents àmbits socials, culturals i econòmics. 

 

El Dia de la Dona a la Fundació Gavina

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
9 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.