voluntariat
Connecta't al voluntariat de Gavina!

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El voluntariat és una peça clau per construir una societat més justa i cohesionada, ja que fomenta la solidaritat, la inclusió, el desenvolupament personal i comunitari, la reducció de desigualtats, el canvi social i la consciència cívica. La participació activa dels ciutadans i ciutadanes en activitats de voluntariat contribueix significativament al benestar de la comunitat en el seu conjunt.

Desde la Fundació Gavina estem buscant a persones compromeses i entusiastes que vulguin contribuir als nostres projectes d'aquest estiu amb dues possibilitats de voluntariat.

 

-Voluntari/a del nostre casal d'estiu al barri del Raval (del 25 de juny al 19 de juliol). Aquí, t'esperem cada dia, tant al matí com a la tarda, per passar moments increïbles amb els infants. Les activitats són de tota mena: des de gaudir de la piscina fins a passar un dia esplèndid a la platja. També organitzem jocs i altres activitats per assegurar-nos que tots ho passin d'allò més bé. Entre aquestes dates també estan organitzades sortides a la nostra casa de colònies "El Caliu" de Planoles (el Ripollès). Aquest és un entorn tranquil, on podràs interactuar amb els infants de manera més propera i brindar-los una oportunitat d'aprendre i créixer en un entorn natural i segur.

-Voluntari/a de recepcionista. Estem buscant una persona compromesa i amable per a desenvolupar les tasques de porter/a en el nostre centre. Seràs la figura responsable de rebre trucades, atendre als visitants i proporcionar informació basica sobre els nostres serveis i programes o bé derivar-los al professional adient. 

 

El voluntariat no només t'ofereix l'oportunitat d'ajudar als altres, sinó que també et permet créixer com a persona. Podràs desenvolupar habilitats socials, aprendre noves perspectives i tenir un impacte positiu en el món que t'envolta. A més, coneixeràs altres voluntaris amb interessos similars i formaràs part d'una comunitat solidària.

La teva dedicació i compromís poden fer una diferència significativa en la vida dels infants i en la comunitat en general.

 

Si estàs interessat/ada, contacta amb nosaltres i et citarem per a una entrevista. Esperem comptar amb tu per a fer d'aquest estiu una experiencia inolvidable!

Voluntariat Fundació Gavina

Més notícies

Punt del llibre solidari

Punt del llibre solidari

Punt del llibre solidari
Diada de Sant Jordi a la Fundació Gavina

Els Gavines hem celebrat una Diada de Sant Jordi solidària

Diada de Sant Jordi a la Fundació Gavina
Treball Social, Fundació Gavina

19 de març: Dia mundial del Treball Social

Treballadores socials de la Fundació Gavina

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
2 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.