colònies d'estiu
casals d'estiu
⭐️ Colònies i casals d'estiu

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Des dels més petits fins als nois i noies del grup de joves ja hem pujat a la casa de Planoles a fer uns dies de colònies. Com cada any hem gaudit de la natura, del riu i la piscina. Hem jugat, rigut i viscut noves aventures amb els companys i companyes de la Fundació Gavina. 

És molt important portar als infants de colònies d'estiu a la muntanya, perquè puguin escapar del bullici de la ciutat i gaudir de la bellesa de la natura.

A més de les colònies, també oferim el casal d’estiu, que sempre ens sorprèn amb activitats divertides. La setmana passada vam anar al parc d’atraccions del Tibidabo. També hem anat a la piscina de Montmeló, hem fet un taller de música al Centre de música i escena del Raval (Xamfrà), visitat el museu de les matemàtiques, Cosmocaixa PIXAR, Museu etnològic, Illa fantasia, Piscina Can Dragó, Observatori Fabra, Parc Can Batlló, CaixaForum, Parc de la Creueta del Coll i moltes més activitats que pots descobrir seguint-nos a l’Instagram.

Moltes gràcies a totes aquelles persones que ho heu fet possible.

Infants de la Fundació Gavina al casal d'estiu

Més notícies

Reis mags, Generositat, Així es fa la màgia, nadal

👑👑👑 Els Reis Mags al Gavina

Fotografia infants amb els reis Mags
Informe pisa 2022, suport educatiu

Reduïm l’escletxa en l’equitat educativa

Reforç educatiu

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

CAPTCHA
10 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.