Treball Social
Fundació Gavina
19 de març: Dia mundial del Treball Social

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

A Gavina, la feina del les nostres educadores i treballadores socials és fonamental: la seva rebuda a les famílies i als infants vulnerables, la detecció de necessitats, la resposta oportuna i adequada i la creació de vincles marquen la seva tasca quotidiana.

Acompanyem a les nenes, nens, adolescents, joves i les seves famílies en les diferents etapes del cicle vital, rescatant les potencialitats i activant els recursos personals per fer front a les dificultats socials i educatives, sempre donant visibilitat a les desigualtats i al treball en xarxa amb serveis socials.

Aquest dia commemorem el compromís, la contribució i la tasca dels nostres professionals com a coneixedors de primera mà de la realitat social, líders del canvi i de la intervenció social, i impulsors de la lluita i la garantia de els drets socials de la ciutadania del barri del Raval.

Treballadores socials de la Fundació Gavina

Més notícies

8M, Dia de la Dona

El 8M a Gavina

El Dia de la Dona a la Fundació Gavina
Reis mags, Generositat, Així es fa la màgia, nadal

👑👑👑 Els Reis Mags al Gavina

Fotografia infants amb els reis Mags

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
7 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.