voluntariat
casal d'estiu
colònies d'estiu
🙌 Viu l'experiència de fer voluntariat!

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El voluntariat és una forma meravellosa de contribuir a la societat i d'ajudar a altres persones. Si tens més de 18 anys i estàs buscant una oportunitat per fer voluntariat amb infants, la Fundació Gavina estem buscant persones com tu, que estiguin disposades a dedicar el seu temps i les seves energies a una noble causa. Amb dues opcions de voluntariat disponibles, segur que hi ha una que s'ajusta a les teves preferències.

La primera opció és participar en el casal d'estiu al Raval. Aquí, t'esperem cada dia, tant al matí com a la tarda, per passar moments increïbles amb els infants. Les activitats són de tota mena: des de gaudir de la piscina fins a passar una divertida jornada a la platja. També organitzem jocs i altres activitats per assegurar-nos que tots ho passin d'allò més bé.

Si prefereixes una experiència en un entorn més natural, la segona opció de voluntariat és perfecta per a tu. Les colònies a Planoles et permetran passar una setmana en una casa rodejada de natura, al Ripollès. Aquest és un entorn tranquil on podràs interactuar amb els infants de manera més propera i brindar-los una oportunitat d'aprendre i créixer en un entorn natural i segur.

Si estàs interessat a participar en aquesta oportunitat de voluntariat, simplement has d'escriure-nos a c.degrau@fgavina.org. Estarem encantats d'escoltar-te i de proporcionar-te més informació sobre com pots unir-te a nosaltres. La teva dedicació i compromís poden fer una diferència significativa en la vida dels infants i en la comunitat en general.

El voluntariat no només t'ofereix l'oportunitat d'ajudar als altres, sinó que també et permet créixer com a persona. Podràs desenvolupar habilitats socials, aprendre noves perspectives i tenir un impacte positiu en el món que t'envolta. A més, coneixeràs altres voluntaris amb interessos similars i formaràs part d'una comunitat solidària.

No importa si tens experiència prèvia en el voluntariat o si aquesta és la teva primera vegada; el que més ens importa és la teva passió i la teva motivació per ajudar als altres. Sigues part d'aquest moviment increïble i viu l'experiència de fer voluntariat. No ho dubtis més i posa't en contacte amb nosaltres avui mateix. T'esperem!

Busquem voluntaris i voluntàries per les colònies i casals d'estiu

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
2 + 6 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.